Březová: Výběr akcí Kulturního domu a říjnový program kina Admira

Ke konci září se v Březové představí mladí čeští filmoví režiséři a tvůrci, kteří zde divákům promítnou pásmo svých krátkých filmů s názvem Trochu mimo. Jedná se o snímky, které sklízí úspěchy i na mezinárodních filmových festivalech. Po jejich odpromítnutí bude následovat také beseda s tvůrci filmů. Akce se uskuteční v sobotu 22. září od 18:30 hod. ve zdejším loutkovém sále.

dezinfekce

Říjen nabídne zajímavý program hlavně pro seniory. U příležitosti Mezinárodního dne seniorů pořádá město Březová v úterý 2. října od 17:30 hod. kulturní akci, na které vystoupí domácí orchestr Březováček a dále také známý zpěvák a herec Josef Zíma, a to konkrétně ve svém pořadu „Sejdeme se na Vlachovce, aneb bez písničky se nedá žít.“ Pro přítomné bude v ceně zahrnuto také lehké občerstvení.

Z divadelní tvorby se mohou v nejbližších měsících návštěvníci Kulturního domu v Březové těšit hned na 2 představení. Sokolovský ochotnický soubor Konvalinky zahraje v úterý 16. října svou nejnovější komedii Sousedé a 6. listopadu se v Březové představí v komedii Hexenšus celá skvadra známých hereckých osobností. 

„V rozverné komedii Hexenšus o klasickém manželském trojúhelníku diváky pobaví Lukáš Langmajer, Miluše Bittnerová, Daniel Rous, Hana Čížková, Tomáš Juřička nebo Jan Antonín Duchoslav a další,“ láká na obsazení Bedeč. 

Obě představení začínají v 19 hodin.

Na všechny výše zmíněné akce si již lze vstupenky zarezervovat či zakoupit i online na webových stránkách Kulturního domu - viz zde. Předprodej na listopadové představení Hexenšus bude spuštěn na přelomu září a října.

Pořadatelé v Březové již chystají i prosincové akce, kde nebude chybět tradiční vánoční posezení se seniory, Mikulášská nadílka nebo velmi oblíbený vánoční koncert. Na něm letos vystoupí pěvecké duo Zbyněk Drda a Helena Hamplová, které doplní dětský pěvecký sbor.


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.09.2018 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy