Březová: Na začátku listopadu začíná Krimifest

Festival, kdy se jedná již o 21. ročník, se uskuteční ve dnech 3.-7. listopadu v prostorách Kulturního domu a MFC Březová u Sokolova, a divákům nabídne kromě filmových promítání bohatý doprovodný program.

dezinfekce

Krimifest Březová 2021 zahájí benefiční koncert Big Bandu Hudby Hradní stráže a PČR. Dále zde bude výstava Kriminalistického ústavu na téma „Drogy – hrozba mezi námi."

Policie ČR připravila program pro žáky a studenty ZŠ a SŠ z regionu (přednášky, výstava techniky, výstava výzbroje, výstroje, ukázky psovodů, dynamické ukázky atd.).

Těšit se můžete např. i na besedu s hercem Davidem Matáskem k seriálu TV Prima „Polda" nebo zakončovací koncert filmové hudby v podání oktetu Filmové filharmonie z pražského Rudolfina a zpěvačky Lucie Večeřové. 

Více informací - viz plakáty níže či www.mfc-brezova.cz, kde je možné si rovněž zarezervovat či zakoupit vstupenky na jednotlivé body programu.

Hlavním sponzorem festivalu je firma KN Wood, s. r. o., mediální partnery festivalu jsou Český rozhlas Karlovy Vary, Sokolovský deník, OC Fontána v Karlových Varech, portál Kam po Sokolovsku a Region Západ.


Zdroj:  Jana Gogová, asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy