Březová: Březnové akce kulturního domu a kina Admira

Přinášíme vám aktuální program akcí Kulturního domu a Multifunkčního centra Březová - kina Admira.

dezinfekce

1) Kino Admira Vás zve na premiéru amerického thrilleru  Rudá Volavka v hlavní roli s Jennifer Lawrence. Promítání proběhne ve čtvrtek 1. března od 19:00 hod.

2) Kino Admira Vás zve na premiéru americké komedie Noční hra. V hlavních rolích se představí Jason Batemen a Rachel McAdams . Promítání proběhne v pátek 2. března od 17:30 hod.

3) Kino Admira Vás zve na premiéru amerického hororu Winchester: sídlo démonů se slavnou Helen Mirren v hlavní roli. Promítání proběhne v pátek 2. března od 20 hodin.

4) Kino Admira Vás zve na promítání animované komedie Lego Ninjago Film. Promítání proběhne v neděli 4. března od 15 hodin.

5) Kino Admira Vás zve na premiéru české dramatické komedie Tátova Volha. V hlavních rolích se představí Eliška Balzerová, Tatjana Vilhelmová, Eva Holubová a další. Promítání proběhne ve čtvrtek 8. března od 19:00 hod.

6) Kino Admira Vás zve na českou dramatickou komedii Tátova Volha s Eliškou Balzerovou a Tatianou Vilhelmovou v hlavních rolích. Promítání proběhne v pátek 9. března od 20:00 hod.

7) Kino Admira Vás zve na premiéru amerického akčního thrilleru s názvem Přání smrti. V hlavní roli se Vám představí Bruce Willis. Promítání proběhne v pátek 9. března od 20 hodin.

8) Kino Admira Vás zve na premiéru animované pohádky Včelka Mája: Medové hry. Promítání proběhne v neděli 11. března od 15 hodin.

9) Kino Admira Vás zve na promítání úspěšného filmu Padesát odstínů svobody. V hlavních rolích se představí Jamie Dornan a Dakota Johnson. Promítání proběhne ve čtvrtek 15. března od 19 hodin.

10) Kino Admira Vás zve na premiéru česko-slovensko-rakouského filmu Tlumočník s Jiřím Menzlem v hlavní roli. Promítání proběhne v pátek 16. března od 20 hodin.

11)  Město Březová - Kulturní dům Březová pořádá cestovatelskou přednášku „JAWA kolem světa“ s cestovatelem Pavlem Suchým, prvním Čechem, který na motorce objel zemi. Akce se uskuteční v sobotu 17. března od 17 hod. v Kulturním domě Březová. Během přednášky uvidíte stovky fotografií, video doplní zajímavé povídání a bude také možnost si zakoupit různé předměty (knihy, trička...). Vstupné činí 60 Kč, vstupenky lze zakoupit až na místě v den akce - pokladna otevřena od 16 hod. V ceně vstupného lehké občerstvení (káva, voda). 

12)  Kino Admira Vás zve na animovanou pohádku My Little Pony. Promítání proběhne v neděli 18. března od 15 hodin.

13) Kulturní dům Březová Vás zve na hudebně-zábavný pořad z divadelního prostředí „Tak to je život“. Účinkují Václav "Upír" Krejčí a zpěvák Karel Bláha. Akce se uskuteční v Kulturním domě v úterý 20. března od 18 hod. Vstupné činí 230 Kč v předprodeji, 280 Kč na místě. Předprodej vstupenek probíhá v Infocentru MěÚ Březová a také online na webových stránkách Kulturního domu.

14) Kino Admira Vás zve na promítání české komedie Věčně tvá nevěrná. V hlavních rolích se Vám představí Vilma Cibulková, Saša Rašilov a Lenka Vlasáková. Promítání proběhne ve čtvrtek 22. března od 19 hodin.  

15) Město Březová vás zve na 13. ročník Tradičního setkání harmonikářů, které se uskuteční 24. března v sále Multifunkčního centra Březová. Můžete se těšit na řadu úžasných vystoupení. Zahrají vám Plzenští heligonkáři, tradičně zahraje dvojice děda a vnuk Ježkovi a též Nikolka Bukociová. Vystoupí také Čupr Baby, známý Ondřej Římek a celá řada dalších populárních hostů. Vstupenky si můžete zakoupit v Infocentru MěÚ Březová a také online na www.mfc-brezova.cz. Vstupné činí je 70 Kč. 

16)  Kino Admira Vás zve na premiéru rodinného příběhu Králíček Petr. Promítání proběhne v neděli 25. Března od 15:00 hod. 

17)  Kino Admira Vás zve na promítání (ne)jen pro seniory pořádané v dopoledních hodinách. Tentokrát půjde o českou komedii Bába z ledu. V hlavních rolích se představí Zuzana Kronerová a Pavel Nový. Promítání proběhne v úterý 27. března od 10 hodin.  

18) Kino Admira Vás zve na premiéru sci-fi filmu Pacific RIM: Povstání. Promítání proběhne ve čtvrtek 29. března od 19 hodin. 


Vstupenky si lze zakoupit či rezervovat online na webových stránkách Kulturního domu – kina Admira, dále na recepci kulturního domu nebo také v Infocentru Městského úřadu.


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 28.02.2018 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy