Bavorsko-český den pro firmy se uskuteční již počtvrté

Rozšiřte svou kontaktní síť mezi dolnobavorskými a českými aktéry v oblasti ekonomiky a vědy. Prezentujte se na veletrhu společně s dalšími firmami, vysokými školami, klastry a organizacemi, nebo se zúčastněte jako host a využijte možnost osobního kontaktu.

dezinfekce

Během akce odborníci objasní otázku, jak digitalizace a umělá inteligence ovlivňují pracovní činnost a život v přeshraničním kontextu. V rámci předprogramu lze absolvovat prohlídku firemní skupiny STREICHER – strojírenské divize v Deggendorfu nebo navštívit Technickou vysokou školu. Chybět nebude ani oblíbená burza bavorských a českých firem, vysokých škol a dalších organizací. Všechny přednášky budou simultánně dvojjazyčně tlumočeny. V rámci zajištění přeshraničního networkingu budou tlumočnici k dispozici zdarma během celého veletrhu, a to i po skončení přednášek.

Na akci je pro všechny návštěvníky vstup zdarma. Jediné, co je potřeba udělat, je se včas zaregistrovat. Vystavovatelé odevzdávají přihlášky nejpozději do 5. března, hosté pak mají čas do 14. března.

Přihlášení proveďte u Jaroslavy Pongratz, manažerky kontaktních sítí Bavorsko-Čechy, na e-mailu j.pongratz@euregio-bayern.de nebo telefonu +49 170 8118194.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.02.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy