Aš: Studentská ulice dostane nový povrch

Studentská ulice, která je ve vlastnictví Karlovarského kraje, projde opravou. Investice se ale neuskuteční na podzim tohoto roku, jak bylo původně naplánováno, ale až v roce příštím.

dezinfekce

„Jedná se o výměnu povrchu ze žulových kostek za asfalt,“ Informoval starosta Aše Dalibor Blažek.

„Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje oslovila majitele inženýrských sítí k případným úpravám. Společnost CHEVAK využila této možnosti a začala řešit výměnu svých zařízení. V komunikaci bude pracovat zhruba šest týdnů. Protože přítomnost dvou firem na jednom staveništi by byla problematická, přesunula krajská správa vlastní výměnu povrchu na jaro příštího roku,“ vysvětlil.

„Kraj prostředky převede do rozpočtu příštího roku a tato velká oprava by se měla začít realizovat na jaře, v březnu či dubnu. Z mého pohledu je toto řešení lepší. Jsem opravdu velmi rád, že Studentská se opraví. Sice jsem se obával, aby se přesunem do příštího roku na tuto akci v rozpočtu našly peníze, ale v tuto chvíli příslib mám. Jak už jsem uvedl, toto řešení vítám, je správné,“ tolik starosta Aše Dalibor Blažek k připravované opravě Studentské ulice, kde dlažbu nahradí živice, přičemž do chodníků, které město Aš jako vlastník už dříve v celé délce opravilo, se zasahovat nebude.


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy