Aš: Parkoviště u sportovní haly je hotové

Čtyřicet tři parkovacích míst. To je počet stání, která vznikla výstavbou nového parkoviště v blízkosti tělocvičny a kuželny v ulici Gustava Geipela.

dezinfekce

Dle smlouvy o dílo byla stavba zahájena v polovině května, termín dokončení byl poslední den měsíce srpna. A ke dni 31.8.2017 je zde prakticky hotovo. Stavební dílo provedla společnost Algon Cheb. Cena z výběrového řízení činí 2,3 miliónu korun (bez DPH).

O novém parkoviště jsme vás již informovali zde.  

Parkoviště je situováno podél a za tělocvičnou a kuželnou. Povrch stání je z vegetační dlažby, příjezdová cesta má povrch živičný. Stavbu čeká už jen předání a kolaudace.

Stavba parkoviště představuje další z řady zlepšení podmínek pro využívání sportovního areálu. Jen pro připomenutí, samotná tělocvična prošla postupnou modernizací v několika etapách, včetně předloňské přístavby. Tehdy se také v proluce mezi tělocvičnou a mateřskou školou stavěla nová kuželna se čtyřdráhou. Parkoviště by mohli využívat také rodiče dětí z nedaleké mateřské školy, u níž je po rekonstrukci vozovky v ulici Gustava Geipela možnost parkování omezena.


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy