2010 – Berlín: Valdštejnské slavnosti bodovaly v zahraničí (4011) (TV Západ)

Na největším světovém veletrhu cestovního ruchu ITB v Berlíně vyhlásilo německé zastoupení agentury CzechTourism ceny pro nejlepší partnery a jejich projekty. Z rukou náměstka ministra pro legislativu a cestovní ruch Ministerstva pro Místní rozvoj Jiřího Koliby, charge d‘affaire Velvyslanectví ČR v Berlíně Milana Čoupka a ředitele CzechTourism Deutschland pana Miroslava Rončáka, převzali kromě dalších cenu také zástupci města Chebu.

dezinfekce

„Kategorií bylo deset a Cheb zvítězil v kategorii Nejlepší regionální produkt roku 2009 a tím se staly Valdštejnské slavnosti v Chebu. Myslím, že jsme měli asi dvacet konkurentů, takže ten úspěch je poměrně pěkný,“ přiblížila výsledek vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu Marcela Brabačová.

Početnou skupinu hostů, novinářů a představitelů měst překvapil osobní účastí Valdštejn s chotí a svou družinou. Za doprovodu bubnů na sebe strhli pozornost i ostatních návštěvníků veletrhu. Ve svém proslovu k udělení zlatého medvěda pozval Valdštejn všechny přítomné na letošní slavnosti, které se budou konat na konci srpna.

Předání prestižních ocenění „CzechTourism Deutschland Awards“ se konalo již potřetí a stává se významnou součástí české prezentace na veletrhu cestovního ruchu ITB Berlín.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy