2003 – Cheb: Parkování ve dvou dvorech bude placené (TV Západ)

Výběrové řízení na pronájem parkovacích míst ve dvou zrekonstruovaných dvorních traktech v centru města vypsala chebská radnice. Občané zaplatí za parkovací místo dvě stě korun měsíčně, podnikatelé pak dvojnásobek.

dezinfekce

"Av rámci toho výběrového řízení bude půl roku dávánapřednost těm občanům a firmám, které mají, vyvíjejí činnostnebo bydlí v objektech, které sousedí s těmi dvorními trakty,"uvedl místostarosta Chebu Pavel Vanoušek.

K pronajmutíje nyní nabízeno 24 parkovacích míst pro osobní automobily vedvorním traktu v Provaznické ulici a osm míst ve dvorním traktuohraničeném ulicemi Březinova, Dlouhá a Jateční.

"Vpřípadě, že ta místa nebudou obsazena, tak potom bude vypsánovýběrové řízení bez omezení," naznačil další vývojmístostarosta.

Loňská rekonstrukce prvních dvoudvorních traktů v historickém centru město přišla zhruba nadeset milionů korun. V průběhu letošního roku by pak měly nařadu přijít další dva.

"Mělo by se pokračovatza budovou bývalého Okresního úřadu za tou tak zvanou jedničkouz pěší zóny. To je takový menší dvorní trakt a s dvornímtraktem, který je za poštou," přiblížil Vanoušek.

Žádostí o pronájem parkovacího místa je možnépřinést do 25. dubna do podatelny Městského úřadu, případnězaslat poštou na Majetkoprávní odbor.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy