2003 – Cheb: Chybný tisk složenek posunul splatnost (TV Západ)

Kvůli technickým problémům při tisku a distribuci složenek posunula chebská radnice termín splatnosti poplatku za svoz komunálního odpadu až na 31. říjen letošního roku. Původně měla být přitom celá částka, nebo alespoň její polovina, uhrazena již do konce května.

dezinfekce

„Ty problémy vznikly vlastně v nefunkčnosti programu, který jsme měli. My se teď v této době snažíme odstranit,“ uvedl tajemník chebské radnice Václav Sýkora. 

Občané, kteří složenky za odpad dosud neobdrželi, by je měli ve své poštovní schránce najít v průběhu nejbližších týdnů.

“Teď usilovně na tom pracovníci pracují, takže předpokládám, že do měsíce by měly být všechny hotovy,“ přiblížil tajemník. 

K případným sankcím přistoupí chebská radnice až v případě, že celá částka nebude v některém z možných způsobů řádně zaplacena do konce října.

„Ten poplatek je možno potom za použití variabilního symbolu, který je na složence uvedený, uhradit buď bezhotovostním převodem, anebo na přepážce Komerční banky přímo na účet města Chebu. Tam je ten převod bez poplatku,“ dodal Sýkora.

Všichni občané s trvalým pobytem v Chebu platí za svoz komunálního odpadu roční poplatek ve výši 500 korun.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy