2001 – Cheb: Rekonstrukce Sládkovy ulice vyjde na 2,5 milionu (TV Západ)

Téměř již dva měsíce je pro motoristy uzavřena chebská Sládkova ulice, jež v těchto dnech prochází celkovou rekonstrukcí. Zásadní oprava včetně odvodnění se týká jak vozovky, tak chodníků, které budou mít po dokončení shodný dlážděný povrch s navazující Školní ulicí.

dezinfekce

V průběhu rekonstrukce musela radnice s dodavatelskou firmou projednat některé nedostatky, týkající se nelogického postupu prací, kdy docházelo ke zbytečnému převážení zeminy a dalšího materiálu. 

„V zásadě je to věc rozhodnutí firmy. Do toho nemůžeme nijak zasahovat, jakou volí technologii či jaké volí postupy. Pro nás je důležité, aby dodrželi tu technologii podle projektu,“ uvedl místostarosta Pavel Vanoušek. 

V rámci kontrolních dnů na stavbě nebyly zaznamenány žádné vážnější technologické prohřešky. Rovněž případné vícenáklady, které mohou vzniknout v důsledku nesprávného sledu některých prací, se dotknou pouze dodavatele, nikoli města. 

„Město platí práce podle smlouvy, která je uzavřena a která byla udělána na základě projektu a výběrového řízení,“ doplnil Vanoušek.  

Rekonstrukce Sládkovy ulice, která město přijde zhruba na 2,5 milionu korun, by měla být hotova do konce měsíce září. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy