2000 – Chebsko: Proběhnou oslavy 110. výročí zemědělského školství (TV Západ)

Začátkem března proběhne několik akcí, které připomenou 110. výročí zemědělského školství na Chebsku a zároveň 40. výročí založení Střední odborné, dříve Střední zemědělské školy.

dezinfekce

V pátek 3. března se uskuteční průvod žáků školy, ve kterém nebudou chybět ani koně, centrem města a v odpoledních hodinách proběhne slavnostní shromáždění v obřadní síni chebské radnice, a to za účasti nejvyšších představitelů města, zástupců ministerstva školství a podnikatelské sféry. Oslavy pak vyvrcholí následující den. 

„Chtěl bych využít této příležitosti a pozvat všechny naše absolventy a samozřejmě i bývalé učitele školy na tyto slavnostní akce. Vyvrcholí v sobotu 4. března dopoledne Dnem otevřených dveří ve škole i na školním statku. Večer pak slavnostním sjezdem absolventů a učitelů školy ve všech sálech společenského domu Casino v Mariánských Lázních,“ pozval všechny ředitel Střední odborné školy Ing. Jaroslav Rubáš.

Střední zemědělská škola, která právě vznikla před 40 lety, prošla v roce 1989 transformací a od roku 1994 zahrnuje pod názvem Střední odborná škola rovněž Obchodní akademii a studijní obor Pozemní stavitelství. V současné době má škola již 2.500 absolventů a všechny zve k osobní účasti na oslavách tohoto jejího významného jubilea. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy