2000 – Cheb: Knihovna pořádá akci Březen – měsíc internetu (TV Západ)

V rámci akce Březen – měsíc internetu se rozhodla chebská Okresní knihovna připravit několik zajímavých akcí. První z nich v sobotu 11. března nesla název Internet a senioři. Byla určena pro všechny dříve narozené, kteří se chtěli s touto komunikační vymožeností seznámit. Již následující sobotu 18.3. se uskuteční obdobná akce ovšem zaměřená na dámy ve středním věku. Program se uzavře 1. dubna.

dezinfekce

„Protože internet je úžasné medium, i když jsme na knížky v žádném případě nezanevřeli, tak je tam možnost najít spoustu věcí. A lidé se ho ostýchají,“ řekla za Okresní knihovnu v Chebu Marie Mudrová. 

V průběhu měsíce března mají všichni návštěvníci knihovny rovněž možnost poslat e-mailovou zprávu s různými dotazy a náměty poslancům za zdejší region přímo na server poslanecké sněmovny. 

„Zde bych ráda poprosila, aby vzkazy a dotazy byly slušné, protože internetová - elektronická pošta není anonymní a bude poznat, že vzkaz přišel z naší knihovny. Tak, abychom si neudělali ostudu,“ dodala Marie Mudrová. 

Akce měsíc internetu vyvrcholí v chebské knihovně v týdnu od 27. do 31. března, kdy zde bude mít veřejnost přístup na internet zdarma. Zájemci se mohou přihlásit s předstihem, aby se mohl připravit harmonogram a oni měli jistotu, že se na půl hodinu k internetu skutečně dostanou. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy