Cheb: Tchibo rozšířilo své distribuční centrum (TV Západ)

0

cheb, tchibo, rozšíření, distribuční centrum, otevření, investice, pracovníci, pracovní místa, antonín jalovec, logistika, spolupráce


Ve středu 3. listopadu proběhlo slavnostní otevření rozšířeného distribučního centra Tchibo průmyslovém parku Cheb. Ve třetí fázi bylo vystavěno zhruba 30 tisíc m2 z celkových více než 100 tisíc. Hodnota investice po rozšíření dosáhla téměř 30 milionů eur. Počet pracovníků - operátorů se má zvýšit ze 700 na více než 900.

„Jsou to nová pracovní místa, která jsou atraktivní i pro místní obyvatele. Pracují zde i místní. Máme to zdokumentováno. Doufejme, že tento trend vydrží i do budoucna,“ uvedl starosta Chebu Antonín Jalovec. 

Společnost Tchibo patří nejen k významným producentům kávy, ale má také široký sortiment spotřebního zboží. Se jmenovanou společností spolupracuje také logistická firma DHL Supply Chain, která je dalším nájemcem v parku Cheb.

Hala v chebském průmyslovém parku sloužila dosud pouze pro e-shop Tchibo. Nyní se plánuje převzetí i části logistických procesů pro kamenné obchody. 



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář