Rock Point – Horská výzva míří na Boží Dar

Pouhý týden zbývá do startu další zastávky seriálu Rock Point – Horská výzva. Oblíbená „tour“ horských běhů a trekingu pokračuje příští víkend v Krušných horách.

dezinfekce

Po loňských velkých změnách na všech třech běžeckých trasách se z původně nudnější části stala velmi atraktivní součást celé běžecké série. Ambasador závodu, zkušený běžec, Tomáš Bystřický ji loni vtiskl novou tvář, a i tentokrát připravil několik zlepšení. Běžci se v Krušných horách mají na co těšit a stále se mohou na místě registrovat.

Krušnohorská zastávka je druhou v pořadí pětidílné série, která vyvrcholí šestým nadstavbovým závodem a vyhlášením v říjnu na Pálavě. On-line registrace do tohoto závodu sice skončila v neděli, ale běžci se stále mohou registrovat na místě v den konání. Opět ji tvoří tři závodní distance o délkách 68 km (Long), 42 km (Half) a 18,2 (Short). V pátek 29. června tradičně pět minut před půlnocí vybíhá královská trasa Long. Poloviční a krátká trať, tedy Half a Short, startují v sobotu 30. června v 9 a 10 hodin. Ve čtvrt na jedenáct pak vychází šestikilometrový charitativní Pochod s Mixitkou.

Druhý závod 8. ročníku seriálu Rock Point – Horská výzva je znovu určen všem, kteří v sobě hledají motivaci ke zdravému pohybu. Vypsané jsou téměř dvě desítky kategorií. Na všech tratích startují dvojice a dogtrekaři a mimo Longu, jsou na každé distanci i jednotlivci vždy rozdělené na muže a ženy.

„Jsem opravdu rád s jakým ohlasem se závod loni setkal a že svým způsobem chytil druhou mízu, a proto věřím, že i letos si Krušné hory účastníci maximálně užijí. Stále je dost času se rozhodnout, najít v sobě tu svoji výzvu a příští týden se přihlásit a vyběhnout,“ těší se do Krušných hor ředitel série Pavel Zitta.


Zdroj: Živý kraj

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy