ZPRÁVY Kultura Karlovarský kraj

2004 – Sokolov: MDK začne rozesílat sms s programem (TV Západ)

Sms zprávy s aktuálními informacemi o své programové nabídce začne v krátké době rozesílat sokolovský Městský dům kultury. V současnosti přitom již funguje obdobná služba prostřednictvím e-mailu.

0

Před 3 dny 1 Editor

2004 – Cheb, Sokolov: Města vyvěsila tibetské vlajky (TV Západ)

Na sokolovské i chebské radnici zavlála ve středu 10. března vlajka Tibetu. Obě města se totiž, podobně jako více než dvě stovky dalších po celé republice, zapojila do akce Vlajka pro Tibet, která symbolizuje boj za samostatnost národů a demokracii.

0

Před 4 dny 1 Editor

2004 – Bez komentáře: Cheb - Generálka Radúze a Mahuleny, ZDCH (TV Západ)

Záběry z generální zkoušky představení Radúz a Mahulena Julia Zeyera a Josefa Suka v režii Věry Herajtové v Západočeském divadle v Chebu v roce 2004.

0

Před týdnem 1 Editor

2004 – Sokolov: Ve foyer je výstava kuriozit z půdy MDK (TV Západ)

Úsměvnou vzpomínku na dobu nedávno minulou nabízí v těchto dnech vstupní vestibul Městského domu kultury v Sokolově. K vidění je tady například obří agitační stěna s plakáty Festivalu politické písně.

0

Před týdnem 1 Editor

Chodov: Výstava představí rekvizity hollywoodských hvězd

Zbraň Arnolda Schwarzeneggera z filmu Likvidátor, šíp Robina Hooda v podání Russella Crowea nebo čepice Sylvestera Stalloneho, který v akčním sci-fi z budoucnosti Demolition man hrál drsného policistu, si mohou už příští týden prohlédnout návštěvníci chodovské Galerie u Vavřince. Ve středu 6. března v 17 hodin tam totiž začíná ojedinělá výstava Zlaté poklady filmového Hollywoodu.

0

Před 2 týdny 3 Admin

2004 – Cheb: Radnici ozdobily práce dětí na téma šachy (TV Západ)

Vstupní prostory chebské radnice zdobí od konce minulého týdne výtvarné práce žáků místních základních škol se šachovou tematikou. Jedná se o výrobky jednotlivců i skupin přihlášených do soutěže nazvané Šachový svět aneb Není všechno černé nebo bílé, kterou uspořádala 2. základní škola.

0

Před 3 týdny 1 Editor

2004 – Cheb: Reichův Dům v krajině najdete v Galerii 4 (TV Západ)

V Galerii 4 probíhá v těchto dnech výstava předního českého fotografa Jana Reicha, známého mimo jiné černobílými, téměř mystickými záběry staré Prahy. V chebské galerii nevystavuje tento autor poprvé.

0

Před 4 týdny 1 Editor

Miliony artefaktů objeveny při stavbě dálnic na východě Čech

Východní Čechy zažívají největší záchranný archeologický výzkum v historii, který provází stavbu dálnic D35 a D11. Denně jsou odkrývány miliony artefaktů, měnící pohled na českou historii. Archeologové teď v zimě katalogizují a zkoumají nálezy, což bude trvat roky.

0

Před 4 týdny Lenka Hubingerová

2004 – Františkovy Lázně: V muzeu se představují Laňková a Kristofori (TV Západ)

V pátek šestého února se uskutečnila ve františkolázeňském muzeu první vernisáž letošního roku. V následujícím příspěvku vám přiblížíme slavnostní atmosféru tohoto okamžiku.

0

Před měsícem 1 Editor

2004 – Bez komentáře: Sokolov – Nepijte tu vodu, Divadlo (TV Západ)

Záběry z představení Woodyho Allena v Městském divadle v Sokolově v roce 2004.

0

Před měsícem 1 Editor

S MojaKartou objevte poklady jižní Moravy a vychutnejte si gastro zážitky

MojaKarta - slevová karta jižní Moravy nabízí turistům slevy na ubytování, atrakce a gastronomii. Karta je virtuální, aktivuje se při ubytování na min. 2 noci v partnerském zařízení, platí po celou dobu pobytu. Projekt pod patronátem Centrály cestovního ruchu láká na výjimečné zážitky.

0

Před měsícem Mediální skupina Region24

2004 – Hof, Cheb: Došlo k podpisu partnerské smlouvy (TV Západ)

Cheb má od minulého týdne v zahraničí již tři partnerská města. K ruskému Nižnímu Tagilu a holandskému Rhedenu přibyl nedaleký německý Hof.

0

Před měsícem 1 Editor

Cheb: Nejzápadnější divadla v Čechách vědí, že je důležité míti Filipa

Nejhranější komedii Oscara Wildea, mistra bonmotů, ironie, paradoxů a brilantního pohrávání si s jazykem, uvádějí jako svou nejnovější koprodukční inscenaci Západočeské divadlo v Chebu a Karlovarské městské divadlo. Komedie JAK JE DŮLEŽITÉ MÍTI FILIPA se tak na karlovarské jeviště vrátí po 45, na chebské dokonce po 57 letech od posledního nastudování. Chebská premiéra je na programu 3. února, karlovarské publikum si na svou premiéru počká do 24. února.

0

Před měsícem 3 Admin

2004 – Bez komentáře: Sokolov – Vánoční koncert, Klášterní kostel (TV Západ)

Záběry z vánočního koncertu v Klášterním kostele sv. Antonína Paduánského v Sokolově z adventní doby roku 2003.

0

Před měsícem 1 Editor