Pan Prokeš ze záchranné a odchytové služby byl s těžkým zraněním transportován do nemocnice

Včera došlo v průběhu odchytu psa odchytovou službou hned k několika nepříjemným nehodám, přičemž důsledkem jedné z nich musel být vedoucí odchytové služby pan Prokeš transportován s těžkými poraněními dolních končetin, hrudníku a břicha vrtulníkem na traumacentrum do Prahy. Jeho stav je stabilizovaný.

dezinfekce

Pro odchytovou stanici bude vyhlášena oficiální finanční sbírka, na které se již pracuje a která nyní pomůže zajistit interní chod stanice a věcí přidružených.

S tím také souvisí, že je odchytová služba do odvolání uzavřena

"Přejeme spoustu sil, brzké uzdravení a o sbírce Vás budeme neprodleně informovat," uvádí na svých facebookových stránkách SOS zvířata v nouzi KV.

Vyjádření pana Prokeše:
Rád bych poděkoval všem, kteří podali pomocnou ruku mě a mojí partnerce. Došlo k situaci, že jsme vyjíděli ke špatně pochopenému případu. Pes po pokousání není pes po pokousání - domníval jsem se, že jedu pro zraněného psa. Po příjezdu na místo jsem zjistil, že se jedná o zajištění psa, staforda, t.č. byl celý od krve, krvané skvrny na zemi apod. Tzn. docela stres, fofr, atd. Došlo k tomu, že auto stálo na 1. rychlostní stupeň před brankou. Psa jsem na tyči vedl do auta, samozřejmě se bránil a házel celým autem. Zpozoroval jsem už jen, že auto jede, vyskočil jsem a chtěl otevřít dveře vpředu a zabrzdit, což se mi nepodařilo, auto mě strhlo pod sebe a přejelo. Tímto bych chtěl poděkovat, jak složkám IZS, tak i všem dalším, kteří mi pomohli s odtahem auta apod. Snažil jsem se pomoci jinde, ale bohužel to nedopadlo a ublížil jsem jen sám sobě. Takže těm, kterým to připadá vtipné, bych předal trochu svého "bebíčka." 

Zdroj: facebookové stránky SOS zvířata v nouzi KV
Foto: Petr Prokeš - záchranná a odchytová služba pro zvířata


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy