Ostrov: Ve městě se uskuteční zajímavá akce Cybershow

Město Ostrov ve spolupráci s Městskou policií Ostrov a karlovarským spolkem you connected zve širokou veřejnost na opravdu zajímavou vzdělávací akci s názvem Cybershow, která se se bude konat ve čtvrtek 19. 9. 2019 od 17 hodin v Domě kultury v Ostrově.

dezinfekce

Není to jen „obyčejná“ přednáška na téma čím dál více diskutovaného internetového bezpečí, ale skutečná Cybershow. Žádné suché teoretické vysvětlování pojmů, jakými jsou například keylogger, ransomware, malware a troubleshooting, ale skutečná show plná názorných „fyzických“ ukázek a hackování v reálném čase, přímo před očima účastníků akce, kteří se dozvědí, jaké hrozby a nebezpečí číhají v online světě a na co si dát pozor. 

Co bude na Cybershow k vidění?
Proč jsou nebezpečné volné wifi sítě? Jak dobře ochránit svou počítačovou síť? Kolik práce dá hackerovi proniknout do jejich routeru, počítače či mobilního telefonu? Proč antivirus nemusí stačit? Proč a jak by někdo kradl identitu? To vše vysvětlí a také předvedou přední odborníci v oblasti kybernetiky – hacker William Ischanoe a specialista na internetové bezpečí Roman Kohout.

Vstup na akci je zdarma, je nutné se přihlásit na stránkách spolku you connected. Bez registrace nebude možné akci navštívit.

Přihlašování - viz zde.

Tato akce je součástí vzdělávacího projektu města Ostrov s názvem Ostrov kyberšikana, vzdělávání veřejnosti, který byl podpořen Ministerstvem vnitra ČR. 

Zdroj: Internetem bezpečně

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy