Karlovy Vary: Florbalový klub Hurrican slaví 20 let

Florbalový klub FB Hurrican Karlovy Vary slaví v tomto roce již 20 let svého velmi úspěšného působení. Při této příležitosti je třeba také zdůraznit, že v počtu družstev přihlášených do soutěží jej můžeme zařadit na absolutní vrchol karlovarského týmového sportu.

dezinfekce

Město Karlovy Vary totiž úspěšně reprezentuje celkem 14 družstev v soutěžích České florbalové unie, z toho 10 dětských (přípravka až starší žáci), 3 mládežnická (dorost a junioři) a jedno mužské.

Při příležitosti velice významných oslav založení klubu si florbalisté pro své fanoušky a všechny sportovní nadšence připravili několik akcí. Tou nejvýznamnější je velice úspěšný projekt, který se uskuteční v Karlových Varech již podruhé.    

Florbalová superliga
V sobotu 11. listopadu 2017 budou Karlovy Vary opět po téměř dvou letech svědky Superflorbalu. Tento florbalový svátek, který můžete navštívit v Hale míčových sportů, představí nejlepší hráče českého florbalu duelem 11. kola Tipsport Superligy mezi Acema Sparta Praha a Florbal Ústí. Tradiční superligový tým vyzve ambiciózního nováčka této soutěže a od všech účastníků zápasu můžeme očekávat Superflorbal. Naposledy utkání florbalové Superligy v Karlových Varech navštívilo téměř 1000 diváků. Podaří se tuto hranici překonat? Pořadatelé věří, že ano, už jenom proto, že celá akce je určena jak pro širokou sportovní veřejnost, tak pro rodiny s dětmi. Jedni si přijdou zafandit a podpořit smysl celé akce, druzí naopak mohou prožít hezké rodinné odpoledne. Významnou součástí oslav 20. výročí založení oddílu budou totiž také kvalitně obsazené dětské turnaje ve třech kategoriích (sobota – neděle) a zápas I. ligy mužů mezi FB Hurrican a pražskými Black Angels. Více informací o celé akci můžete získat na stránkách zde nebo na facebookových stránkách - zde.

V krátkém představení dvacetiletého působení je nutné zmínit překonání mnoha milníků. Úspěšné působení v I. lize florbalu mužů. Obrovský nárůst hráčské základny, kde florbal hrají chlapci a děvčata již od pěti let. Organizační tým, kde působí více než 30 trenérů, vedoucích a florbalových nadšenců. Vysoká návštěvnost florbalových zápasů. Jednou větou shrnuto - florbal ve Varech prostě táhne a baví.

Rozpis nejbližších domácích zápasů:
28. 10. od 14,00 vs. Florbal Pegres Havířov
29. 10. od 13,00 vs. FBŠ Hummel Hattrick Brno
11. 11. od 20,00 vs. Black Angels


Zdroj: Lukáš Grundler

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy