Žlutice: Při včerejší tragické nehodě vyhasly dva lidské životy

Ve středu dne 31. 10. 2018 došlo krátce před 17:00 hodinou na silnici I/6 u odbočky na Žlutice k tragické dopravní nehodě. Řidič ve věku 81let jel se svojí 77letou spolujezdkyní v osobním vozidle značky Škoda, a to po silnici od obce Veselov ve směru k silnici I/6.

dezinfekce

Na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení Dej přednost v jízdě a při odbočování vlevo vjel na hlavní silnici v okamžiku, kdy tudy právě projížděl 21letý muž v nákladním vozidle značky Volkswagen. Došlo ke střetu, při kterém řidič osobního vozidla i jeho spolujezdkyně utrpěli smrtelná zranění. Řidič druhého vozidla utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice.

Provoz byl na místě řízen policisty kyvadlově. Hmotná škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 800 tisíc korun. Silnice byla plně zprůjezdněna ve 21:30 hodin. Příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem šetření policistů.

Tragická nehoda z pohledu hasičů - V osobním autě po kolizi zůstala zaklíněná jedna osoba. U nehody zasahovaly tři jednotky hasičů, které zajistily místo nehody a na žádost záchranné služby začaly připravovot prostor pro přistání vrtulníku. Lékař záchranné služby konstatoval u dvou osob smrtelné zranění, vrtulík tak byl odvolaný. Hasiči vyprostili zaklíněnou osobu s použitím hydraulických nástrojů, pro potřeby policie pak osvětlili místo nehody, následně se postarali o odstranění následků nehody z vozovky. Během řešení nehody byl provoz na silnici zcela uzavřený.

O této nehodě jsme vás včera informovali na našich facebookových stránkách. 

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.11.2018 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy