Vydejte se na výlety s jízdenkou EgroNet a praktickým průvodcem

Kdo pro svá prázdninová dobrodružství stále ještě hledá inspiraci, ten by měl využít příručního průvodce regionem na pomezí Bavorska, Česka, Saska a Durynska.

dezinfekce

Aktuální vydání s názvem „Jednodenní trasy v čtyřzemí“ obsahuje patnáct návrhů na výlety. Pro cestování můžete využít zvýhodněnou jízdenku EgroNet.

Praktická příruční skládačka o velikosti A5 byla navržena společně s partnery sdružení EgroNet a vydána v počtu 10 tisíc kusů. Obsahuje 15 návrhů městských prohlídkových tras, cyklistických a turistických tras, které jsou všechny pohodlně dosažitelné autobusem a vlakem. Průvodce je bezplatně k dostání v turistických informačních centrech na území EgroNetu, v kanceláři sdružení EgroNet, kterou najdete na adrese Göltzschtalstraße 16, Auerbach, a je možné si jej objednat i na stránkách zde.

Pro cestování v regionu mezi Karlovými Vary, Chebem, Weidenem, Bayreuthem, Kulmbachem, Hofem, Saalburgem, Greizem, Cvikovem a Plavnem je jízdenka EgroNet opravdu ideální a cenově výhodnou variantou. Navíc se těší stále větší oblibě. V uplynulém roce s ní cestovalo přes 74 tisíc pasažérů. Jízdenka umožňuje až 5 cestujícím využívat na stanovených linkách partnerských provozovatelů celý den vlaky, autobusy a městské dopravní prostředky. Pro jednu osobu stojí 18 eur, každý další ve skupině si připlatí 5 eur. Bezplatně lze přibrat až 3 děti do 14 let. Každá osoba si rovněž může nechat zdarma přepravit i kolo. To platí pro vlaky a autobusy s cyklovlekem v síti linek regionu EgroNet.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy