Velichov: Obec pořádá triatlon

Triatlon se koná v neděli 3. září 2017. Startovné: 150 Kč / družstvo, v cíli občerstvení – minerálka, müsli tyčinka, ovoce.

dezinfekce

Štafetový závod tříčlenných družstev – každou disciplínu musí absolvovat jeden ze členů družstva, absolvováním jedné disciplíny je vyloučena možnost absolvování jiné. Minimální věk účastníků: 15 let (mladší 18 let se souhlasem rodičů – podpis na přihlášce). 

Startovné: 150 Kč / družstvo, v cíli občerstvení – minerálka, müsli tyčinka, ovoce. 

Překonání Ohře: z přístaviště na pravém břehu Ohře proti proudu a zpět, účastník může řeku zdolat libovolným způsobem, pokud k tomu bude mít „pomůcku“, musí s ní doběhnout ke břehu (start je od lávky přes Petrovský potok – běh k řece cca 50m).

Jízda na kole 5 km: z pravého břehu Ohře, značená cesta v terénu. Cyklistická přilba podmínkou účasti!

Běh 2,2 km: běh nebo chůze od hasičské zbrojnice k objektu bývalé niťárny (zde je kontrolní bod) a zpět k hasičské zbrojnici.

08:45 – 09:30 – prezence (OÚ Velichov)
09:45 – seznámení s pravidly (louka na pravém břehu Ohře)
10:00 – Start 
12:00 – vyhlášení výsledků (amfiteátr Hospody U Lípy)

Ceny pro 1. – 3. místo, vítěze jednotlivých disciplín a nejoriginálnější družstvo, slosování cen (během vyhlášení bude vylosován jeden účastník každé z disciplín).

Putovní pohár získá obec, jejíž družstvo (minimálně 2 členové musí být ze stejné obce) dosáhne nejlepšího výsledku z obcí Poohří (Dalovice, Šemnice, Kyselka, Velichov, Vojkovice, Stráž nad Ohří). Pohár bude předán starostovi (starostce) obce.

Akce není jen pro závodníky z obcí Poohří, je otevřena pro všechny, kdo mají smysl pro humor, soutěživost a nebojí se jít s vlastní kůží na trh.

Součástí akce bude duatlon pro děti – po doběhnutí posledního závodníka triatlonu bude pro děti připravena trasa okolo zámku, kterou objedou na kole (odstrkovadle) a následně oběhnou. Kategorie budou rozděleny až podle přihlášených dětí. Děti se neúčastní ve štafetě, ale každé samo za sebe zdolá obě disciplíny. Startovné 20 Kč.

Účast na vlastní nebezpečí, akce se koná za neomezeného silničního provozu!!!

Zdravotník zajištěn.


Zdroj: obec Velichov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy