Ve Skokách končí letní program projektu Živé skoky 2020

Komorním recitálem písničkáře a básníka Oldřicha Janoty s houslistkou a zpěvačkou Romanou Šilhavou skončí letní program projektu Živé Skoky 2020. Jeho cílem je především oživení poutního chrámu Navštívení Panny Marie jako místa setkávání.

dezinfekce

Letní sezóna tohoto léta přivedla do kostela řadu zajímavých hudebních hostů a konalo se několik tradičních akcí, jako například Pouť k Panně Karmelské nebo Poutní mše svatá.

Projekt Živé Skoky se zabývá i dalšími okruhy činnosti, mezi které patří kromě koncertů například také přednášky, výstavy, workshopy nebo setkání poutníků. Každoročně nechybí ani skokovské česko-německé mariánské poutě. Dobrovolnické aktivity pak zahrnují chrámovou a průvodcovskou službu a pracovní aktivity zaměřené na údržbu kostela a jeho okolí.

Závěrečný koncert letních prázdnin v podání Oldřicha Janoty se ponese ve znamení osobitého pojetí hudby, textů a hry na kytaru. Recitál se uskuteční v sobotu 22. 8. 2020 od 19 hodin v kostele Navštívení Panny Marie ve Skokách. Vstupné je dobrovolné.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.08.2020 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy