Valy: U obce narazil do stromu. Nadýchal 3,31 promile

Dopravní policisté z Chebu byli dne 10. ledna 2018 ve večerních hodinách přivoláni k dopravní nehodě na silnici III. třídy poblíž obce Valy.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tím, že sedmatřicetiletý řidič vyjel s vozidlem vpravo mimo pozemní komunikaci a následně narazil pravou částí vozidla do stromu. Po příjezdu policejní hlídky z Mariánských Lázní byla u řidiče provedena orientační dechová zkouška. Policisty byla naměřena hodnota 3,31 promile alkoholu v dechu a opakovanou zkouškou shodná hodnota. Řidič se policistům na místě k požití alkoholu před jízdou doznal. Ke zranění osob při dopravní nehodě nedošlo a škoda vzniklá dopravní nehodou nepřevyšuje 15 000 korun. Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz a po výzvě se řidič podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem krve.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny muži hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 11.01.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy