Úspěšná pátrací akce po pohřešované ženě z Chebu

Pátrací akce s dobrým koncem se uskutečnila na Chebsku. Od pondělí 19. dubna, konkrétně od odpoledních hodin, pátralo několik desítek policistů po 39leté ženě z Chebu, která ráno odešla do zaměstnání, tam ovšem nedorazila a od té doby nepodala svým známým ani příbuzným žádnou zprávu.

dezinfekce

O pátrání jsme vás informovali zde.

Policisté okamžitě provedli důkladné šetření v okolí jejího bydliště, v jejím zaměstnání, na autobusovém i vlakovém nádraží či ve zdravotnických zařízeních v Karlovarském kraji. Do pátrání po pohřešované ženě se zapojili psovodi se služebními psy a povolán byl také policejní vrtulník s termovizí. 

Pohřešovanou ženu se podařilo najít v odpoledních hodinách následujícího dne, tedy v úterý 20. dubna, poblíž lokality Dvůr pod Lipami na Chebsku.

„Při prohledávání této oblasti jsem si všimnul, že u posedu leží osoba. Okamžitě jsem k ní běžel a hned jsem si byl jistý, že se jedná o pohřešovanou ženu. Byla dezorientovaná a vůbec nevěděla, co je za den a kde se nachází. Navíc se nemohla hýbat,“ uvedl npor. Michal Krhounek z Obvodního oddělení OOP Cheb-město, který jí poskytl prvotní ošetření.

„Nebyla zraněná, ale byla ve špatném stavu. Poté jsme se společně s kolegy pokoušeli s ní až do příjezdu zdravotníků komunikovat. Po jejich příjezdu byla ošetřena a odvezena do nemocnice,“ doplnil policista. 

Pohřešovaná žena byla tedy po zhruba 24 hodinách vypátrána.

„Jsem samozřejmě velice rád, že pátrací akce dopadla tak, jak bychom si přáli, aby dopadly všechny pátrací akce. Podařilo se nám zachránit lidský život,“ uzavřel npor. Michal Krhounek.


nprap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.04.2021 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy