Ukliďme Česko, ukliďme Cheb

Ukliďme Česko, je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá na území celé České republiky. Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. I když město Cheb vynakládá ročně milionové částky na svoz odpadu, úklid černých skládek a snaží se pravidelně o čistotu města, i přesto se najdou zákoutí, kde je potřeba jednou za rok uklidit.

dezinfekce

"Pojďme se i my, Chebané, připojit a ukliďme si ve svém městě," uvádí na svých stránkách město Cheb.

Hlavní úklidový den je v letošním roce stanoven na sobotu 27. března 2021.

Úklid bude probíhat individuálně a zapojit se může úplně každý. Účastníci projektu mohou vyrazit v souladu s aktuálními epidemickými nařízeními do města, parků a bezprostředního okolí sbírat odpadky, a ulevit tak životnímu prostředí zejména od všudypřítomných odhozených roušek a respirátorů a dalšího nepořádku.

Pytle s odpadem můžete předat do sběrných dvorů, které budou v sobotu otevřeny do 16 hodin. Tam bude odpad svážen a průběžně evidován. Zdarma zde budou k vyzvednutí i připravené pytle.

Jinak místa sběru odpadu, kde budou odložené plné pytle, nahlaste panu Ing. Michalovi Polákovi, tel: +420 725 557 238 (zprávy prostřednictvím WhatsApp), ten zajistí jejich svoz prostřednictvím společnosti Chetes s.r.o.

"Budeme rádi, pokud se s námi podělíte o Vaše fotografie z úklidu. Pomozte nám uklidit naše město, ať se nám v něm příjemně žije. Děkujeme," uvádí dále město Cheb.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.03.2021 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy