Údolí: Požár zničil střechu a podkroví rodinného domu

Střechu a podkroví rodinného domu zničil požár v noci z pondělí na úterý v osadě Údolí, která je součástí města Loket na Sokolovsku. Lidé projíždějící kolem si před devátou hodinou večer všimli plamenů z podkrovního okna, během chvíle už hořela celá střecha.

dezinfekce

Přivolaní hasiči požár likvidovali vodními proudy zevnitř budovy i z venku, použili také hašení z výškové techniky. Do jedné hodiny od nahlášení měli hasiči požár pod kontrolou, bylo nutné ale najít a dohasit všechny skrytá ohniska. Zasažená půda byla plná uskladněných věcí, hasiči tak museli vše dostat ven a prolít vodou. Ohněm poškozené schodiště a především podlahy v podkroví komplikovaly pohyb hasičů v dýchací technice v místě požáru. Důkladný průzkum vyloučil, že by uvnitř domu byla v době požáru nějaká osoba, událost je tak bez zranění. Po uhašení zůstala místní jednotka u požářiště na kontrolu až do ranních hodin, likvidace požáru se tak protáhla do sedmé hodiny ranní. Během úterního dopoledne se na místo vrátí vyšetřovatelé, aby určili příčinu požáru.

Výše škody je v šetření.

Dům stojí přímo u silnice z Lokte na Horní Slavkov, kvůli hasičské technice a především kvůli pohybu hasičů kolem místa zásahu byl provoz na silnici po dobu hašení zcela uzavřený.

Video ze zásahu - viz zde.

O požáru jsme vás včera večer krátce informovali zde.


Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 12.03.2019 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy