Tradiční večerní akce zaměřené na netopýry se blíží

1) Netopýří noc u dolu Jeroným se koná 31.8.2018

dezinfekce

Večerní odchyt netopýrů u jedné z nejvýznamnějších netopýřích lokalit v západních Čechách (při vhodném počasí je možné očekávat desítky odchycených netopýrů nejméně sedmi druhů). Akci je možné spojit s odpolední prohlídkou podzemí zpřístupněného středověkého dolu Jeroným. Součástí programu bude přednáška o životě netopýrů.

Přijďte si prohlédnout tyto tajemné noční tvory zblízka! Konec akce závisí na aktuálních podmínkách odchytu a zájmu, předpokládá se až cca ve 2:00.

Více informací zde.

2) Netopýří noc na zámku Kynžvart se uskuteční dne 1.9.2018
Tradiční večerní akce zaměřená na netopýry zavítá tentokrát na zámek Kynžvart a do jeho přilehlého zámeckého parku. Ukázka odchytu a kroužkování netopýrů bude doplněna doprovodným programem na netopýří téma. Speciální ultrazvukový detektor nám pomůže nahlédnout do světa jejich neslyšitelných signálů, na přednášce se dozvíte o životě netopýrů, výstava z podzemí Karlovarského kraje představí zajímavý a skrytý svět zimujících netopýrů a děti i dospělí si budou moci zasoutěžit a vyzkoušet netopýří hry. 

Přijďte se seznámit s tajemnými nočními tvory pěkně zblízka! Konec akce je odhadován kolem 22 hod., vytrvalci se ale mohou zdržet až do půlnoci.

Více viz zde.


Zdroj: Muzeum Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy