Toužim: Muž brutálně znásilnil mladistvou dívku

Z pátku dne 7. 7. na sobotu dne 8. 7. 2017 došlo v Toužimi ke spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění. Dvacetiletý mladík vylákal z diskotéky o čtyři roky mladší dívku ven, kde jí fyzicky napadl a poté znásilnil.

dezinfekce

Poškozená dívka vyhledala lékařskou pomoc s následnou hospitalizací v nemocnici. Policisté ihned po incidentu násilníka zadrželi a převezli na policejní služebnu. Obvinili ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění, kdy mu v případě prokázání viny hrozí ve druhém odstavci trest odnětí svobody na dva roky až deset let. Obviněný muž není v páchání trestné činnosti žádným nováčkem, již v minulosti byl odsouzen např. za ublížení na zdraví.

Vyšetřovatel na obviněného muže podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby, přičemž soudce ho poslal do vazební věznice.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

  • Před 7 roky

    Byla pomlacena nebo neco takoveho?

    • Před 7 roky

      Veroniko, ty si blbá žena, zmlátil svojí mamku a několikrát přítelkyni, a ty si toho zastáváš, přál bych ti něco takového abych ti mohl říct že sis o to koledovala, ten narušenej kréten by měl dostat tak 20 let.

  • Před 7 roky

    Cože dva roky až šest jo vy sasci za tadyto by ten chcipak měl přinejmenším dostat výjimečný trest bez možnosti propuštění aby si to ta devka pamatoval že na holky se nesahá tadyto způsobem celej tenhle skurvenej stát by se měl vyměnit a hlavně obnovit trest smrti pro tadyty zmrdy ,já to vidím dostane tři roky a za rok a půl hodiny Pustějov protože v base bude devka jak muklů tak vychovatelů bude donášet aby byl chranenej koště tfuuuj hned smrt to jistota že už to žádný neudělá

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 12.07.2017 09:55




0 (8)
 

Hlavní zprávy