Stávka #Vyjdiven se v kraji uskuteční ve čtyřech městech

Téměř tři stovky škol z celé republiky se připojilo k protestní stávce nazvané Vyjdi ven. Dnes ve 12 hodin se tím přihlásí k výzvě za dodržování ústavních zvyklostí a na obranu morálních hodnot.

dezinfekce

V našem kraji se shromáždění koná v Karlových Varech, Chebu, Sokolově a Ostrově.

V Karlových Varech se k protestní akci připojí tři střední školy, a to První české gymnázium v Karlových Varech (více info zde), Střední pedagogická škola, gymnázium a VOŠ (info zde), Karlovy Vary a SZŠ a VOŠZ Karlovy Vary (info zde). Studenti Prvního českého gymnázia v Karlových Varech zveřejnili i následující výzvu.

"Karlovarský kraj trpí dlouhodobě jednou z nejnižších volebních účastí a viditelným nezájmem o politické dění. Pojďme ukázat, že tu žije někdo, komu to není jedno. Předveďme, že i tady vyrůstají mladí lidé, kterým není jejich budoucnost lhostejná. Dokažme, že i zde žijí lidé, kterým vadí úpadek nejvyšší české politiky a její stále se prohlubující hodnotová krize. Přidejme se k mnoha dalším školám po celé republice a jejich studentům. Buďme konečně slyšet!"

Za Sokolov se akce zúčastní Gymnázium a Krajské vzdělávací centrum Sokolov. Setkání se uskuteční v areálu Gymnázia Husitská 2053.

V Chebu se k této výzvě připojili studenti chebského gymnázia, akce se koná na Divadelním náměstí, o tomto jsme vás již informovali zde

Studenti ostrovského Gymnázia se sejdou také v areálu školy.

Seznam všech zúčastněných škol naleznete zde.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy