Starý Rybník: Vyproštěný řidič byl letecky transportován do nemocnice

Obě auta skončila po srážce mimo komunikaci, hasiči museli vyprošťovat. 

dezinfekce

U srážky dvou osobních aut zasahovali v sobotu večer hasiči ze dvou jednotek. Nehoda se stala u obce Starý Rybník na Chebsku. V době příjezdu hasičů na místo byl jeden z řidičů zaklíněný v havarovaném autě, hasiči jej museli vyprosit. Lékař záchranné služby rozhodl o leteckém transportu, hasiči tak přímo u nehody připravili prostor pro přistání vrtulníku. Kromě vyproštěného řidiče skončily v péči zdravotníků další dvě osoby.

Vážnou dopravní nehodu ve Starém Rybníku Policie ČR popisuje takto.

Dne 10. června 2017 ve večerních hodinách přijali policisté na Chebsku oznámení o vážné dopravní nehodě, ke které mělo dojít mezi obcemi Vojtanov a Starý Rybník.

Zde mělo dojít k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Osobní vozidlo BMW, které řídil 21letý muž z Chebska, jelo po komunikaci II. třídy, kdy v levotočivé zatáčce přejelo do protisměru. Poté došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem značky Renault. Po střetu vozidlo Renault skončilo mimo vozovku a převrátilo se na střechu.

Vozidlo BMW havarovalo mimo vozovku, kdy se mu překážkou stal vzrostlý strom, od kterého se odrazilo do pole. Při dopravní nehodě došlo ke zranění osob, a následně byl jeden z účastníků letecky transportován do Fakultní nemocnice Plzeň, další zranění byli ošetřeni v nemocnici Cheb.

Škoda byla předběžně odhadnuta na celkovou škodu ve výši 220.000,- Kč. Věc je v šetření policejního orgánu z důvodu podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.


Zdroj: HZS Karlovarského kraje
Zdroj: Policie ČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy