Sokolovsko: Zloděj alkoholu dopaden

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního jednačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu krádeže. V nočních hodinách prvního dne v tomto roce měl obviněný vstoupit do společných prostor ubytovny v Sokolově.

dezinfekce

Poté měl poškodit vstupní dveře do restauračního zařízení a to několik minut prohledávat. Nakonec měl odcizit několik desítek lahví a plechovek alkoholu. To vše si měl vynosit do pokoje na ubytovně, kde byl zrovna ubytován. Tímto svým jednáním měl majiteli restaurace způsobit škodu téměř 50 tisíc korun.

V pondělí 8. června letošního roku se měl ve večerních hodinách vydat k jedné ze středních škol v Sokolově. Tam měl vstoupit na volně přístupnou terasu s posezením a z lednice odcizit několik lahví alkoholu. Když se svým lupem odcházel, tak ho zadržel muž, který byl na návštěvě u muže, kterému lahve alkoholu odcizil. Po příjezdu policejní hlídky byl muž zadržen.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil v posledních třech letech opakovaně.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 18.06.2020 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy