Sokolovsko: Žena před agresorem vyskočila z okna

Dne 28. 12. po předchozím souhlasu Okresního státního zástupce zadrželi sokolovští kriminalisté 38letého muže z Březové a obvinili ho ze spáchání přečinů porušování domovní svobody, nebezpečné vyhrožování, nebezpečné pronásledování a omezování osobní svobody.

dezinfekce

Obviněný měl slovně a fyzicky napadat poškozenou 24letou ženu. Vyhrožoval jí smrtí, fyzickou likvidací jí i její rodiny, kontroloval ji nejméně dvakrát denně v místě jejího bydliště, psal ji SMS zprávy v denní i noční hodině, denně ji telefonoval. Jednání obviněného se postupně stupňovalo.

Dne 27. 12. měl vniknout bez svolení poškozené do jejího bytu, kde jí urážel, ponižoval, vyhrožoval fyzickou likvidací a následně ji zde uzamkl. Muž měl také ženě vyhrožovat, že se před ní pořeže nožem. Žena využila situace a ze strachu o svůj život a zdraví vyskočila ze svého bytu z okna z výšky čtyř metrů bez bot a utekla pro pomoc.

Obviněný muž je v současné době zadržen a umístěn v policejní cele, kde čeká na soudní řízení. Za uvedené skutky ho soud může poslat až na dva roky do vězení.

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy