Sokolovsko: Zanedbávali tříletého syna. Byl nalezen v pokoji s hematomy po celém těle

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaatřicetileté ženy a o dva roky mladšího muže ze Sokolovska, které obvinili ze spáchání přečinů týrání svěřené osoby a ohrožování výchovy dítěte.

dezinfekce

Oba obvinění měli nejméně od října roku 2016 až do poloviny srpna letošního roku úmyslně neposkytovat nezletilému tříletému synovi vhodné podmínky k životu a adekvátní péči. Chlapce měli úmyslně izolovat od okolí, bez možnosti stýkat se s rodinou nebo vycházet ven. Dále ho měli úmyslně nechávat samotného v uzamčeném pokoji bez jídla nebo možnosti jít na toaletu. Byt měli navíc opakovaně opouštět a nechávat ho v něm bez dozoru pouze se psem. Situace se stala neúnosnou v polovině srpna, kdy byla do domu na oznámení přivolána policejní hlídka s tím, že se v uzamčeném bytě již několik hodin nachází sám jen se psem malý plačící chlapec. Po opakovaném marném zkontaktování rodičů dítěte ze strany policistů, přistoupili následně k provedení vstupu do obydlí. Zde byl v dětském pokoji nalezen značně zanedbaný chlapec s hematomy po celém těle. Následně byl přivolanou Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice k podrobnějšímu vyšetření.

V případě odsouzení hrozí obviněným u soudu trest odnětí svobody až na pět let.

nprap. Kateřina Krejč

Komentáře

  • Před 6 roky

    Odnětí svobody až pět let??????????!!!!! to si děláte prdel ne!!!!!! Chudák chlapeček co tam musel prožívat za psychické a fyzické trauma. Ty hyeny si nezaslouží žít. Minimálně zaslouží trest smrti oprátku a nebo doživotí

  • Před 6 roky

    Až 5 let.? Si dělá celej stát prdel!!!
    Ten chlapeček bude poznamenán na celý život, bůh ví co má vše v hlavičce.
    Doživotí! Trest smrti! Tvl klidně derma testy na nich!!!

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy