Sokolovsko: Včerejší dopravní nehoda na šestce

V úterý dne 21. září 2021 po druhé hodině odpolední vyjížděly všechny záchranné složky Integrovaného záchranného systému k dopravní nehodě, která se stala na dálnici D6. Sedmačtyřicetiletá řidička vozidla jedoucí ve směru z Lokte na Sokolov zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy vozidla a při přejíždění z levého do pravého jízdního pruhu měla dostat smyk.

dezinfekce

Ten se jí však nepodařilo vyrovnat a následně s vozidlem narazila do svodidel. Poté přejela mimo komunikaci, kde se s automobilem převrátila na střechu. Při dopravní nehodě žena utrpěla zranění, se kterým byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice. Alkohol byl u ní vyloučen provedenou orientační dechovou zkouškou. Provoz byl na dálnici po dobu šetření dopravní nehody zcela uzavřený a policisté v místě odkláněli dopravu po objízdné trase.

Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku 50 tisíc korun.

Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

U této nehody zasahovaly čtyři jednotky hasičů. 

V autě byla pouze řidička, ještě před příjezdem záchranářů ji z vozidla vytáhli svědci nehody. Hasiči následně zajistili místo nehody, pomáhali s ošetřením a transportem zraněné do sanitky, spolupracovali při vyproštění vozidla a úklidu povrchu komunikace. 

Kromě dopravní nehody na silnici D6 zasahovali hasiči v úterý u dalších čtyř nehod, které se staly na silnici u Aše, Dolních Niv, Studánky a Dolního Žandova. U těchto nehod se celkem zranilo 5 osob a zasahovalo zde šest jednotek hasičů. 


Zdroj: Policie ČR, nprap. Eva Valtová
            fb HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 22.09.2021 13:05




0 +
 

Hlavní zprávy