Sokolovsko: Policisté pátrají po svědcích nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v pondělí 22. června 2020 kolem 11:15 hodin na silnici II. třídy č. 181 u obce Královské Poříčí, konkrétně u vjezdu do areálu společnosti DSS s.r.o.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič osobního vozidla značky Škoda jel po pozemní komunikaci č. 181 ve směru od Sokolova a v protisměru měl jet řidič automobilu značky BMW. Na středu komunikace mělo dojít z dosud nezjištěných příčin ke střetu těchto dvou vozidel. Po střetu měly na vozovku odlétnout části z obou vozidel, které zasáhly přední část automobilu značky Volkswagen, který jel za vozidlem značky BMW. Při této dopravní nehodě došlo k lehkým zraněním tří osob, které byly ošetřeny v sokolovské nemocnici a následně propuštěny. Všichni řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace k této nehodě, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na Dopravní inspektorát na tel. čísle 974 376 250.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 24.06.2020 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy