Sokolovsko: Podnikatel rozváží roušky prodavačům

Podnikatel Josef Zickler ze Sokolova rozšířil bezplatnou dovozovou službu MÁMA o rozvoz roušek a respirátorů. Podle tiskové zprávy patřil první den rozvozu první várky jednoduchých respirátorů. A to pracovníkům v obchodech, pokladním a jiným zaměstnancům, obsluhám na benzínových stanicích a lidem pracujícím na úřadě.

dezinfekce

"Pokud by tito lidé onemocněli a neměl je kdo zastoupit, mohl by nás tento stav ohrozit. Po zjištění, že pro tyto pracovní pozice nejsou roušky ani respirátory, jsem se rozhodl je nakoupit a zafinancovat ze svého. V dalších dnech budu i nadále sledovat dění a rozvážet roušky a respirátory dle vlastní úvahy. Je to pouze o logistice a skutečné práci,“ je přesvědčen podnikatel Josef Zickler ze Sokolova.

Pokud se chce někdo zapojit a pomoci prací, napište na e-mail: ditmar193@seznam.cz nebo volejte 608 987 321.

Fotogalerie

Komentáře

  • Před 4 roky

    Dobrý den, strašně ráda bych panu Podnikateli a jeho službě MÁMA poděkovala a smekám před ním. Jsem velmi těžce nemocná a patřím mezi velmi rizikovou skupinu. Přesto, že dodržuji doporučení lékaře a ven mám vycházet pouze v případě nutného lékařského ošetření (což je bohužel vzhledem k mému stavu velmi častou nutností). Roušky a respirátory se v tuto chvíli nedají sehnat. Když jsem napsala o své situaci, tak byl pan Podnikatel a služba kterou provozuje tak nesmírně laskav, že mi až na místo bydliště ZDARMA doručil textilní roušky, abych v případě návštěvy lékaře byla lépe chráněna než pouze obyčejným šátkem. Velmi mu za to děkuji a obdivuji jeho empatii a snahu pomoci i lidem jako jsem např. já. S velkým díky Kastnerová A.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy