Sokolovsko: Kvůli havárii cisterny bude část šestky uzavřena až do odpoledních hodin

Dnes v ranních hodinách došlo na dálnici D6 na 151 km ve směru z Karlových Varu na Cheb k havárii cisterny. Na místě zasahují policisté spolu s Hasičským záchranným sborem. Policisté s řidičem cisterny provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem.

dezinfekce

Tento úsek dálnice bude po dobu odklízení vozidla a šetření dopravní nehody uzavřen. Doba, po kterou bude dálnice uzavřena, se odhaduje do odpoledních hodin.

Policisté řidiče odklánějí na objízdnou trasu přes Černý mlýn.

O této nehodě jsme vás krátce informovali na našich facebookových stránkách.

Nehoda z pohledu hasičů:

Převrácená cisterna několik hodin blokovala provoz na D6. Bylo nutné přečerpat převážený náklad, teprve poté vyprostit kamion 

Provoz v jednom jízdním směru na silnici D6 uzavřela od středečního rána nehoda cisterny, která převážela motorovou naftu. Nehoda se stala v půl deváté ráno ve směru ze Sokolova na Cheb. U kamionu se převrátil na bok druhý tažený návěs, ve kterém bylo 12 tisíc litrů nebezpečné látky. Řidič se při nehodě nezranil. Přivolaní hasiči zajistili únik nákladu, na vozovku tak vyteklo zhruba 10 litrů nafty, kterou hasiči jímali s použitím sorbčních prostředků. Následně asistovali u přečerpání nákladu do náhradní cisterny a také pomáhali odtahové službě při vyproštění převráceného návěsu.


Zdroj: nprap. Mgr. Soňa Podlahová
           HZS Karlovarského kraje

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy