Sokolov: Zapomněl peníze v bankomatu. Hledá se majitel

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov – město šetří nález finanční hotovosti v hodnotě 1 tisíc korun. Tu nalezl v Sokolově dne 14. listopadu 2018 kolem 18:00 hodin muž přímo v bankomatu na ulici Boženy Němcové, když si šel vybrat peníze.

dezinfekce

Dle kamerového záznamu policisté zjistili, že dne 14. listopadu 2018 v 17:48 hodin přišel do prostoru banky na ulici Boženy Němcové muž ve věku kolem 35 – 40 let, střední postavy s nakrátko ostříhanými vlasy černé barvy, s černými vousy a na očích měl dioptrické brýle s tmavými obroučkami. Přistoupil k bankomatu, vložil platební kartu, vyťukal PIN kód a částku, jenž chtěl vybrat. V tento moment si otevřel mobilní telefon, který ho nejspíš zaměstnal natolik, že vyndal platební kartu z bankomatu a odešel pryč, aniž by počkal na vydání peněz. Po pár minutách našel finanční hotovost v bankomatu nálezce, který jí odevzdal na policii.

Muž měl na sobě v době výběru černo zelenou kostkovanou košili s límečkem černé barvy, černé džínové kalhoty, tmavé sportovní boty s bílou podrážkou a přes zápěstí pravé ruky měl přehozenou modrou bundu. V ruce držel mobilní telefon v tmavém pouzdře a z levé kapsy kalhot mu visela klíčenka.

"Pokud se muž, kterého hledáme, ve výše zmíněném popisu pozná, žádáme ho, aby se dostavil na obvodní oddělení Sokolov – město, které sídlí v ulici Hornická 2198," uvedla nprap. Bc. Zuzana Týřová.


nprap. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy