Sokolov: Za klasický biograf zaskočí autokino na Michalu

Chybí vám kino? Pak vás možná potěší zpráva o prvním sokolovském autokině. Nastartujte automobil, naložte kamarády, přítelkyni, rodiče či děti a přijeďte na parkoviště koupaliště Michal.

dezinfekce

Městský dům kultury zajistil náhradu klasického biografu a od 20 hodin pro vás bude ve čtvrtek 30. dubna a v pátek 1. května promítat na velkoplošnou obrazovku oblíbené české filmy za krásných 100 korun za osobu.

A co bude k vidění? Čtvrteční čarodějnický večer bude patřit nejnavštěvovanější české komedii loňského roku s Hynkem Čermákem, Tatianou Dykovou a Eliškou Balzerovou v hlavních rolích: Poslední aristokratka. V pátek vás dobře naladí na nadcházející víkend komedie Chlap na střídačku s Jiřím Langmajerem, Ivanou Chýlkovou a Lucií Žáčkovou.

"Prosíme návštěvníky, aby dorazili alespoň s půlhodinovým předstihem. Je nutné mít funkční autorádio, na kterém si na místě naladíte frekvenci, prostřednictvím které získáte zvuk k filmu," sděluji organizátoři.

Aby to mělo ten správný šmrnc, budete mít možnost koupit si balený popcorn a nápoj od hostesek na kolečkových bruslích. Je to až k nevíře, ale nejen, že se přijedete bavit, navíc můžete se svou slosovatelnou vstupenkou vyhrát hodnotné ceny od ALGON Mitsubishi Subaru Fiat Sokolov.

!Aktuální a doplněné informace z MDK Sokolov!
"Vzhledem k rostoucímu zájmu o Autokino Sokolov a zároveň omezené kapacitě parkoviště jsme se rozhodli uspořádat ve čtvrtek i v pátek 2 promítání. První tak proběhne už v 19 hodin, přičemž brány koupaliště otevřeme už v 18 hodin. Druhý film pustíme ve 22 hodin, vozy vpustíme po vyklizení parkoviště z předchozího promítání," uvádí organizátoři.

"Prosíme návštěvníky, aby byli shovívaví k ostatním, a pokud disponují vyšším automobilem, postavili se s ním do zadních řad. Obecně prosím dbejte pokynů organizátorů, kterých bude na místě dostatek. Vstupenky budou k zakoupení před vjezdem na parkoviště, stejně jako lístky na občerstvení. Cena vstupenky je stejná jako za balíček popcorn + CocaCola: 100 Kč. Pokud budete mít bankovky připravené, urychlíte tím odbavení. Přijímáme pouze hotovost," dodávají


Zdroj:  město Sokolov
            fb MDK Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 28.04.2020 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy