Sokolov: Vyhrožoval bývalé přítelkyni

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního osmadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Obviněný muž měl v pondělí 1. listopadu letošního roku potkat v odpoledních hodinách před prodejnou potravin v Sokolově svou bývalou devatenáctiletou přítelkyni.

dezinfekce

Po chvíli po ní měl začít chtít finanční prostředky. Následně jí měl začít vyhrožovat fyzickým napadením v případě, že mu peníze nedá. Devatenáctiletá žena z místa odešla, ale muž měl jít za ní a po cestě jí stále vyhrožovat. Poté po ní měl chtít, aby mu vydala mobilní telefon, který má u sebe. To žena zprvu odmítala, ale po několika minutách, kdy se výhrůžky osmadvacetiletého mladíka stále stupňovali, mu ze strachu o své zdraví mobilní telefon vydala. Obviněný muž měl ženě vrátit SIM kartu, kterou v telefonu měla a poté z místa odejít.

Tímto svým jednáním jí měl způsobit škodu přibližně tisíc korun.

Devatenáctiletá žena vše okamžitě oznámila policistům na Obvodním oddělení Sokolov – město. Policisté se případem začali zabývat a po přibližně šesti hodinách osmadvacetiletého muže zadrželi.

V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy