Sokolov: Ve městě se konal Veletrh pracovních příležitostí

Do Sokolova opět zavítal putovní Veletrh pracovních příležitostí. Přehlídka zaměstnavatelů, kterou pořádá Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje, se konala ve sportovní hale ISŠTE ve čtvrtek 15. listopadu 2018.

dezinfekce

Návštěvníky byli uchazeči z úřadu práce i studenti závěrečných ročníků středních škol. Mezi vystavovateli převažovaly firmy s technickým zaměřením. Nechyběla zde ale například městská i státní policie, nebo Nemocnice Sokolov. Veletrh zahájila starostka Sokolova Renata Oulehlová.

"Naším hlavním cílem je sbližovat zaměstnavatele s jejich potencionálními zaměstnanci, nakontaktovat je přímo. Kromě toho si tu návštěvníci mohou vyslechnout několik přednášek se zaměřením na komunikaci při pohovoru, nebo napsání životopisu," komentuje Lenka Mansfeldová Bílková, projektová manažerka z hospodářské komory. Návštěvníci mohou využít i odborné konzultace s personalisty nebo se poradit v oblasti stylu a vizáže.

Nezaměstnanost je v Karlovarském kraji dlouhodobě nejvyšší v okrese Sokolov. V říjnu 2018 bylo bez práce skoro 2 500 lidí. Příští Veletrh pracovních příležitostí proběhne v Karlových Varech 22. listopadu v Lidovém domě od 9 do 16 hodin.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy