Sokolov: V Alfě poběží live stream s Langmajerem, Havlíkem a Gondíkovou

Sobota 25. dubna bude velká! Těšit se můžete na tu nejzářivější trojici, která se v živém vysílání Horňák žije zatím objevila, a to Rudolf Havlík - režisér, spisovatel, scénárista, Osobnost města Sokolova, Jiří Langmajer, oblíbený filmový, divadelní a televizní herec a Adéla Gondíková, krásná herečka a moderátorka, sokolovská rodačka a manželka Jiřího Langmajera.

dezinfekce

O čem budou mluvit?
O zbrusu novém filmu Bábovky, který Rudolf režíroval a Jiří odehrál. O jejich životech, cestování, o tom, co vás bude zajímat. Stejně jako v předchozích dílech budete mít možnost psát dotazy na tyto vzácné hosty.

Kdo tentokrát zazpívá?
Mladá zpěvačka s obrovským rozsahem Zuzana Vovsová.

Dále bude Horňák opět žít pro Adámka
Vzhledem k tomu, že prostředků na Adámkovu léčbu je stále žalostně málo, i tento díl bude věnován malému téměř ročnímu chlapečkovi, který trpí vzácným onemocněním Spinální Muskulární Atrofie. Než v červnu oslaví druhé narozeniny, má možnost podstoupit nákladnou léčbu s názvem Zolgensma, na kterou se jeho rodiče snaží vybrat potřebnou částku. Jakoukoliv částkou můžete podpořit Adámka na transparentní účet 2201788315/2010. Více na www.adamkovacesta.cz nebo Adámkova cesta.

Kde to pustit?
Jak už jste zvyklí – zde či nebo na Facebooku Západ.cz.

Těšte se a pište dotazy!

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy