Sokolov: Těšte se na Barevný běh s partnerským Schwandorfem

Mezi atraktivní akce, které se těší velkému zájmu veřejnosti, bude také letos bezesporu patřit Barevný běh 2019. Připravený je na 22. června jako součást projektu Hurááá, prázdniny a je jednou z akcí, na jejíž pořádání spolupracují partnerská města Sokolov a Schwandorf. Jejím cílem je prohloubení vzájemné spolupráce mezi těmito dvěma městy a setkávání sportovců, představitelů města i občanů.

dezinfekce

Na akci Barevný běh zve město Sokolov nejen schwandorfské sportovce, ale i diváky, aby se zapojili do této pohodové akce, která se v loňském roce poprvé uskutečnila ve městě Sokolov. Barevný běh spojuje sportovce i nesportovce a je určen pro celé rodiny, teamy i jednotlivce, bez ohledu na věk či pohlaví. Délka trati kolem 4,5 km vede centrem města a dává šanci k účasti i rekreačním sportovcům.

Do města bude vypraven autobus s obyvateli a představiteli města Schwandorf, pro které bude díky projektu DF/EÚS/EGR/0102 připraveno také drobné občerstvení, kulturní program a pro registrované závodníky nakoupeny práškové barvy. Každý schwandorfský návštěvník si z tohoto dne také odnáší triko na památku, které mu vždy připomene krásně strávený den ve městě Sokolov.

O akci Hurááá, prázdniny jsme vás již informovali zde.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy