Sokolov: Svoji přítelkyni napadl několika ranami do obličeje

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou mužů ze Sokolovska ve věku 29 a 33 let, které obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví. Tohoto trestného činu se měli dopustit v srpnu v Sokolově před místní restaurací, kde probíhala soukromá oslava svatby.

dezinfekce

Nejdříve se fyzicky napadli oba muži mezi sebou, a to několika údery pěstí do obličeje. Poté starší z obviněných napadl i svojí přítelkyni několika ranami do obličeje. Mladší z obviněných napadl údery pěstí 35letého muže, který právě procházel kolem. Následně mu v dalším napadání zabránil jeho bratr. Poté k 35letému muži přistoupil druhý obviněný, začal se s ním bavit a poté ho nečekaně udeřil tzv. hlavičkou do nosu.

Třiatřicetiletý obviněný muž se tohoto jednání dopustil i přesto, že byl již okresním soudem mimo jiné za trestný čin výtržnictví odsouzen. Proto mu teď v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. Devětadvacetiletému obviněnému hrozí za jeho jednání v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy