Sokolov: Skatepark má nové osvětlení

Všichni uživatelé městského skateparku pod zimním stadionem se mohou zaradovat. Svému koníčku se tady mohou věnovat také při zhoršené viditelnosti nebo za tmy, a to díky zcela novému osvětlení, které tady nechala radnice instalovat za více než 164 tisíc korun.

dezinfekce

Nová osvětlení jsou složena z LED svítidel, která jsou umístěna na dvou sloupech nad skateparkem vždy po dvou kusech ve výšce osm metrů. To, aby bylo zajištěno co nejlepší osvětlení celé plochy. Světla jsou obsluhována podle potřeby pomocí dálkového ovládání. Zhotovitelem je společnost HDT impex. V letošním roce tady rovněž městská společnost SOTES opravovala rampu, která už nevyhovovala pro dané účely. V její konstrukci byly například nahrazeny vysloužilé fošny za zcela nové.

Skatepark v současné podobě byl otevřen v červenci roku 2015. Přišel asi na čtyři miliony korun a město na něj získalo dotaci z Evropské unie ve výši 85 procent z celkových nákladů. Sokolovský skatepark není pouze pro zkušené „skejťáky.“ Překážky jsou nastaveny tak, aby se na nich co nejvíce naučili i začátečníci.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 04.11.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy