Sokolov: Řemeslníci mohou lépe získávat menší zakázky města (TV Západ)

Město Sokolov chystá balík financí do oprav především svých školských zařízení a rádo by vidělo na místě hlavně místní malé firmy a živnostníky. Vyzývá je proto ke spolupráci, která by umožnila řadu menších akcí uskutečnit.

dezinfekce

"Naší snahou je samozřejmě podporovat naše podnikatele, aby finanční prostředky města zůstávaly tady u nás ve městě. A město připravuje poměrně rozsáhlé opravy svých budov, svých zařízení a my bychom chtěli touto cestou určitě vyzvat podnikatele tady v Sokolově a v jeho okolí, zejména elektrikáře, instalatéry, podlaháře, malíře, aby se nám ozvali na e-mailovou adresu paní vedoucí Odboru rozvoje města. A jednalo by se o zakázky opravy do 100 tisíc korun a v případě realizace takových takovýchto zakázek, tak my bychom je standardním poptávkového systémem právě poptali, aby nám sdělili, za jakou částku by byli ochotni nám ty konkrétní opravy zrealizovat," popsal starosta Sokolova Petr Kubis. 

Výhodou zadávání zakázek napřímo je minimální administrativní náročnost, takže pro řemeslníky bude spolupráce jednodušší. Zájemci ze všech profesí týkajících se oprav budov se mohou ozvat elektronicky na e-mail katerina.klepackova@mu-sokolov.cz nebo v pracovní době na pevnou linku 354 228 340. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy