Sokolov: Poslední velká úklidová akce nese název Mobilní sběrné dvory

Letošní poslední velkou úklidovou akci „MOBILNÍ SBĚRNÉ DVORY“ můžete využít o sobotách 11. prosince na stanovištích „Bohemka garáže“ a rovněž na sídlišti Vítězná u bývalého Heliportu. O týden později 17. prosince pak na stanovištích v ulici Křižíkova a na městském parkovišti u Penny.

dezinfekce

Kontejnery jsou přistaveny pro občany města za podpory města Sokolov bezplatně a slouží k vyklízení nepotřebného z domácnosti (starý koberec, skříň, postel, matrace apod.). Kontejnery nejsou určeny pro likvidaci nebezpečných odpadů (zbytky barev, pneumatiky, IPA atd.), na likvidaci stavebního materiálu ani k likvidaci starých elektrospotřebičů. Všechny tyto odpady mohou naši občané odevzdat na sběrném dvoře SOTES Sokolov, a to do 100 kg bezplatně. Elektrospotřebiče jsou likvidovány ve zpětném odběru zcela zdarma. 

Pokud máte doma například starou lednici a nemáte ji jak na sběrný dvůr odvézt, využijte službu „TAXI ODPAD“, kdy Vám za poplatek 100,- Kč jednotlivé kusy nejen starých elektrospotřebičů SOTES Sokolov odveze: https://www.sotessokolov.cz/sluzby/odpady/taxi-odpad/. 

Zdroj: Město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy