Sokolov: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve středu 22. září letošního roku v 10:00 hodin v Sokolově, konkrétně na křižovatce ulic Závodu Míru, Švabinského a Křižíkova. K dopravní nehodě mělo dojít tak, že dosud nezjištěný řidič osobního vozidla jel z ulice Křižíkova a odbočoval vlevo na ulici Závodu Míru směrem k obchodnímu domu.

dezinfekce

Přitom ovšem nerespektoval příkaz svislé dopravní značky Dej přednost v jízdě. Následkem toho mělo dojít ke střetu pravé přední části jeho vozidla s levou přední částí automobilu značky Renault, které řídila devatenáctiletá žena, odbočující vpravo na ulici Závodu Míru směrem k obchodnímu domu. Po této dopravní nehodě měl dosud nezjištěný řidič osobního automobilu z místa okamžitě odjet, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě.

Při dopravní nehodě nedošlo naštěstí k žádnému zranění.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.10.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy