Sokolov: Policie hledá svědky dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravních nehody, ke které došlo dne 23. srpna 2017 krátce před šestou hodinou večer v Sokolově na kruhovém objezdu ul. Husitská, ul. Chebská a silnice II/210, a to mezi nezjištěným vozidlem, které řídil nezjištěný řidič, a motocyklem značky Honda, který řídil 33letý řidič.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít dle tvrzení řidiče motocyklu tak, že nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jel po silnici II/210 ve směru od ulice Citická (ranžír) a na uvedeném kruhovém objezdu nerespektoval svislé dopravní značení P4 "Dej přednost v jízdě", vjel na kruhový objezd a nedal přednost v jízdě řidiči, který jel na motocyklu Honda ve směru od Sokolova k dálnici D6. Řidič motocyklu ve snaze zabránit střetu s nezjištěným vozidlem zmáčkl přední brzdu. Následkem uvedeného jednání došlo k pádu motocyklu na komunikaci. Ke střetu motocyklu s nezjištěným vozidlem nedošlo. Nezjištěný řidič poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by si splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Z tohoto důvodu u něj nelze vyloučit vliv alkoholu a stejně tak případnou technickou závadu na jeho vozidle. Vliv alkoholu dopravní policisté u řidiče motocyklu vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Při dopravní nehodě vznikla škoda na motocyklu dle majitele ve výši 10.000,- Kč.

K nezjištěnému vozidlu řidič motocyklu uvedl, že by se mělo jednat o osobní vozidlo černé barvy, provedení combi, výrobní značky zřejmě Ford.

Dopravní policisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování dopravní nehody, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
25.08.2017 11:35




0 +
 

Hlavní zprávy