Sokolov: Pokus vraždy. Opilý muž zaútočil noži

V pátek 15. ledna 2021 měla dvojice mužů ve věku 62 a 63 let popíjet v bytové jednotce panelového domu v Sokolově alkoholické nápoje. Ve večerních hodinách měl starší z této dvojice, který byl v Sokolově na návštěvě, začít dvěma kuchyňskými noži ohrožovat dvaašedesátiletého muže.

dezinfekce

Po chvíli měl obviněný na muže zaútočit a noži, které držel v rukách, ho bodnout do horní části těla. Tímto útokem mu způsobil vážná zranění, která si vyžádala okamžitý převoz a hospitalizaci v nemocnici. Policisté po svém příjezdu v bytě zadrželi třiašedesátiletého muže. Ten se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,4 promile.

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání třiašedesátiletého muže z Mostecka, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na rozhodnutí soudu si tak obviněný počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí třiašedesátiletému muži trest odnětí svobody až na osmnáct let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 17.01.2021 14:55
Video




0 +
 

Hlavní zprávy